• 모집요강
         


         

        주요업무자격요건 및 우대사항

        Pastry Chef
        (페이스트리 
        베이커리)

        아래의 상세 Responsibilities 참고
        -  페이스트리 & 베이커리 경력 3년 
           5년  이하
        셰프 경력  15년 이상 
        - 조리관련 준학사 학위 취득자
        - 조리관련 학사 학위 취득자
        - 정식 조리 교육 등 관련 분야 학습자
        - ACF의 CCC, ProChef II 또는 비슷한 
           자격증 보유자

         

         Job Summary:

                ●   Reporting to the Executive Chef /Exec. Sous chef for the unit, the Sous Chef assists the the Exec. Chef/Exec. Sous Chef in 

                       supervising the kitchen and producing meals for the airline customers.

                       총주방장 / 총주방장에게보고하며사람을도와주방 감독 및 기내식 조리

                ·       Provides culinary expertise and leadership; promotes quality food services and ensures food safety and sanitation requirements 

                       are  followed. 

                 페이스트리 & 베이커리 전문조리실력과 리더십 발휘우수한 퀄리티의 음식을 서비스하고 음식 안전과 청결 요건 준수
                  ·      Acts as a culinary shift leader in Pastry or Bakery.
                  Pastry / Bakery 근무조 조장 역할
                  ·      Drives the food production effort with the assistance of the Chefs/Kitchen workers in the kitchen.
                   셰프주방직원과 함께 기내식 조리

        Main Duties and Responsibilities:

        • ·    Responsible for ensuring food specifications and labor objectives meet all Company and customer requirements.

                 ·    Supervises department for quality and quantity; ensures items are produced and dated according to specification, and coding
                      system is 
          adhered to correctly (i.e - FDA, USDA, HAACP and other governmental regulations).
                  기내식 수량과 퀄리티 관리세부 사항 및 일정에 맞게 제공, FDA, USDA, HAACP 등 규율 준수
              ·     Keeps account of attendance, sets up paperwork, sets up each shift and assigns employees to specified sections (schedule optimization).
                  근태 관리서류작업 담당근무조의 인력 배치 (스케줄 최적화)
             ·       식자재주문빠듯한 일정에도 추가 기내식 조리

              ·      Prepares daily production sheet and assigns tasks to employees; works with and directs employees through the use of the production sheet

                      and passenger counts.
                  일일생산 작업 지시서 작성 및 직원에게 업무 배정작업 지시서 및 승객 수에 따라 직원 업무 지휘
               ·       Responsible for all food items after requisitioning them from the storeroom; training and recurrent training of all employees on proper 
                       procedures of preparation.
                  창고에서 전달받은 음식 관련 모든 품목에 대한 책임모든 직원이 알맞은 준비 과정을 준수하도록 지속적으로 교육
               ·       Ensures safety procedures are adhered to; maintain cleanliness through shift to ensure quality product.
                  안전 규정 준수 보장청결유지식사 퀄리티 보장
               ·      To assist with menu development.
                  메뉴 개발 지원
               ·        Resolve operational issues in a cost effective, timely and sustainable manner.
                  운영상의 문제점을 주어진 시간내에 효율적이고 지속가능한 방법으로 해결
               ·       To assist in meeting Production targets as set by Line Managers.
                  생산관리자가지정한생산목표에부합할있도록보조
               ·      Trains and monitors employees on proper work procedures and production of products.
                  적합한업무방식과생산공정을준수하도록교육관리
               ·        Monitors daily manpower planning and employee turnover.  일간 인력 계획 및 직원 순환 관리
               ·        Conducts daily food checks to insure consistency in production. 기내식이 일정하게 생산 되도록 일간 제조 현황 체크
               ·        Hold daily Shift briefings in the kitchen. 일간 근무조 브리핑 담당


         Qualifications 


                 Eduction:

                     조리관련 준학사 학위 취득자
               조리관련 학사 학위 취득자
               정식 조리 교육 등 관련 분야 학습자
               ACF의 CCC, ProChef II 또는 비슷한 자격증 보유자

          Job Skills:

                     Good understanding of Food manufacturing and processes 음식제조공정에대한이해
           ·        Good interpersonal skills 원만한 대인관계
           ·        Good communication skills뛰어난커뮤니케이션능력
           ·         Innovative and pro-active thinker 창의적이고적극적인사고  
           ·         Customer Focused 고객중심적 사고
          ·         Ability to work in a fast paced, deadline driven environment. 기한이정해져있고빠르게변화하는환경에서업무수행능력
          ·         Ability to train others required. 필요에 따라 팀원을 교육할 수 있는 능력
          ·         Experience with menu design a plus. 메뉴개발 경력이 있다면 가산점
          ·         Basic computer skills required. Working knowledge of Microsoft Office products preferred. 
                기본적인컴퓨터활용능력필요Microsoft Office 업무적지식보유선호


           Work Experience :

                     Minimum 3 ~ 5 years as a Sous Chef required. 페이스트리 & 베이커리 메뉴 주방장 경력 3년 이상 ~ 5년 이하 
           ●   Minimum 15 years as a Chef required. 셰프 경력  15년 이상 
           ●   Previous supervisory experience working in a high volume, manufacturing, food production, and restaurant or catering environment 
                 preferred.
              베이커리 대량 생산준비레스토랑 또는 케이터링 업계에서 관리자 경력 선호         
           ●   In-flight catering experience or experience in a high-volume food service environment preferred.
               베이커리 기내식 케이터링 경력 또는 대량 음식 서비스 환경에서의 경험자 선호

             
           
        Language / Communication Skills:

                     한국어 (Native Speaker), 영어 사용 가능자(기본회화 및 쓰기) 

                     2개 국어 가능자 (우대)

               
           
        Technical Skills (자격증, 증명서 등):

                     Completed vocational training in culinary and related hygiene course
                조리 및 위생 관련 직업훈련 수료
            ·         Management/Leadership qualification an advantage 관리 / 리더십 자질 있을 경우 가산점


        근무조건

        • 근무형태:정규직 (3개월 수습)
          근무일시:주 5일(월~일) 스케줄 근무제
          근무지역:(22380) 인천 중구 공항동로2길 103

         접수기간 및 방법

        • 접수기간:2024년 12월 06일 (수) 11시 ~ 채용시 마감
          접수방법:사람인 입사지원
          이력서양식:사람인 온라인 입사지원서

         기타사항

        • ㆍ입사지원 서류에 허위사실이 발견될 경우, 채용확정 이후라도 채용이 취소될 수 있습니다.
          ㆍ게이트고메 코리아 Web Brochure : http://m.site.naver.com/0JgpT