• 모집요강
       


       

      주요업무자격요건 및 우대사항

      Korean Sous Chef
      (한식)

      아래의 상세 Responsibilities 참고
      전통 한식 메뉴 주방장 경력 1~3년이상
      전통 한식 메뉴 셰프 경력  7년 이상 
      - 조리관련 준학사 학위 취득자
      - 조리관련 학사 학위 취득자
      - 정식 조리 교육 등 관련 분야 학습자
      - ACF의 CCC, ProChef II 또는 비슷한 
         자격증 보유자

       

       Job Summary:

              ●   Reporting to the Executive Chef /Exec. Sous chef for the unit, the Sous Chef assists the the Exec. Chef/Exec. Sous Chef in 

                     supervising the kitchen and producing meals for the airline customers.

                     총주방장 / 총주방장에게보고하며사람을도와주방 감독 및 기내식 조리

              ·       Provides culinary expertise and leadership; promotes quality food services and ensures food safety and sanitation requirements 

                     are  followed. 

               한식 전문조리실력과리더십 발휘우수한 퀄리티의 음식을 서비스하고 음식 안전과 청결 요건 준수
                ·      Acts as a culinary shift leader in hot or cold kitchen.
                Hot / cold kitchen 근무조 조장 역할
                ·      Drives the food production effort with the assistance of the Chefs/Kitchen workers in the kitchen.
                 셰프주방직원과 함께 기내식 조리

      Main Duties and Responsibilities:

      • ·    Responsibility for the development of traditional Korean menus, korean menu cooking, and Korean menu business goals, 

             with a high understanding of traditional Korean menu that meets the needs of the company and customers

                 회사와 고객의 요구 수준에 맞는 전통 궁중 한식 메뉴의 높은 이해도와 전통 한식 메뉴 개발과 한식 음식 조리한식 업무 목표에 
                 대한 책임
               ·    Supervises department for quality and quantity; ensures items are produced and dated according to specification, and coding
                    system is 
        adhered to correctly (i.e - FDA, USDA, HAACP and other governmental regulations).
                기내식 수량과 퀄리티 관리세부 사항 및 일정에 맞게 제공, FDA, USDA, HAACP 등 규율 준수
            ·     Keeps account of attendance, sets up paperwork, sets up each shift and assigns employees to specified sections (schedule optimization).
                근태 관리서류작업 담당근무조의 인력 배치 (스케줄 최적화)
           ·       식자재주문빠듯한일정에도추가기내식조리

            ·      Prepares daily production sheet and assigns tasks to employees; works with and directs employees through the use of the production sheet

                    and passenger counts.
                일일생산 작업 지시서 작성 및 직원에게 업무 배정작업 지시서 및 승객 수에 따라 직원 업무 지휘
             ·       Responsible for all food items after requisitioning them from the storeroom; training and recurrent training of all employees on proper 
                     procedures of preparation.
                창고에서 전달받은 음식 관련 모든 품목에 대한 책임모든 직원이 알맞은 준비 과정을 준수하도록 지속적으로 교육
             ·       Ensures safety procedures are adhered to; maintain cleanliness through shift to ensure quality product.
                안전 규정 준수 보장청결유지식사 퀄리티 보장
             ·      To assist with menu development.
                메뉴 개발 지원
             ·        Resolve operational issues in a cost effective, timely and sustainable manner.
                운영상의 문제점을 주어진 시간내에 효율적이고 지속가능한 방법으로 해결
             ·       To assist in meeting Production targets as set by Line Managers.
                생산관리자가지정한생산목표에부합할있도록보조
             ·      Trains and monitors employees on proper work procedures and production of products.
                적합한업무방식과생산공정을준수하도록교육관리
             ·        Monitors daily manpower planning and employee turnover.  일간 인력 계획 및 직원 순환 관리
             ·        Conducts daily food checks to insure consistency in production. 기내식이 일정하게 생산 되도록 일간 제조 현황 체크
             ·        Hold daily Shift briefings in the kitchen. 일간 근무조 브리핑 담당


       Qualifications 


               Eduction:

                   조리관련 준학사 학위 취득자
             조리관련 학사 학위 취득자
             정식 조리 교육 등 관련 분야 학습자
             ACF의 CCC, ProChef II 또는 비슷한 자격증 보유자

        Job Skills:

                  Good understanding of Food manufacturing and processes 음식제조공정에대한이해
         ·         Good interpersonal skills 원만한 대인관계
         ·         Good communication skills뛰어난커뮤니케이션능력
         ·         Innovative and pro-active thinker 창의적이고적극적인사고  
         ·         Customer Focused 고객중심적 사고
        ·         Ability to work in a fast paced, deadline driven environment. 기한이정해져있고빠르게변화하는환경에서업무수행능력
        ·         Ability to train others required. 필요에 따라 팀원을 교육할 수 있는 능력
        ·         Experience with menu design a plus. 메뉴개발 경력이 있다면 가산점
        ·         Basic computer skills required. Working knowledge of Microsoft Office products preferred. 
              기본적인컴퓨터활용능력필요Microsoft Office 업무적지식보유선호


         Work Experience :

                   Minimum 1-3 years as a Sous Chef required. 전통 한식 메뉴 주방장 경력 1~3년 이상 
         ●   Minimum 7 years as a Chef required. 전통 한식 메뉴 셰프 경력  7년 이상 
         ●   Previous supervisory experience working in a high volume, manufacturing, food production, and restaurant or catering environment 
               preferred.
            한식 대량 음식 조리준비레스토랑또는케이터링업계에서관리자경력선호         
         ●   In-flight catering experience or experience in a high-volume food service environment preferred.
             한식 기내식케이터링경력또는대량 음식 서비스 환경에서의 경험자 선호

           
         
      Language / Communication Skills:

                   한국어 (Native Speaker), 영어 사용 가능자 우대

             
         
      Technical Skills (자격증, 증명서 등):

                   Completed vocational training in culinary and related hygiene course
              전통 한식 조리위생관련직업훈련수료
          ·         Management/Leadership qualification an advantage 관리 / 리더십자질있을경우가산점


      근무조건

      • 근무형태:정규직 (3개월 수습)
        근무일시:주 5일(월~일) 스케줄 근무제
        근무지역:(22380) 인천 중구 공항동로2길 103

       접수기간 및 방법

      • 접수기간:2023년 10월 10일 (화) 11시 ~ 채용시 마감
        접수방법:사람인 입사지원
        이력서양식:사람인 온라인 입사지원서

       기타사항

      • ㆍ입사지원 서류에 허위사실이 발견될 경우, 채용확정 이후라도 채용이 취소될 수 있습니다.
        ㆍ게이트고메 코리아 Web Brochure : http://m.site.naver.com/0JgpT