· Responsibility for the development of traditional Korean menus, korean menu cooking, and Korean menu business goals,
with a high understanding of traditional Korean menu that meets the needs of the company and customers
회사와 고객의 요구 수준에 맞는 전통 궁중 한식 메뉴의 높은 이해도와 전통 한식 메뉴 개발과 한식 음식 조리, 한식 업무 목표에
대한 책임
· Supervises department for quality and quantity; ensures items are produced and dated according to specification, and coding
system is adhered to correctly (i.e - FDA, USDA, HAACP and other governmental regulations).
기내식 수량과 퀄리티 관리, 세부 사항 및 일정에 맞게 제공, FDA, USDA, HAACP 등 규율 준수
· Keeps account of attendance, sets up paperwork, sets up each shift and assigns employees to specified sections (schedule optimization).
근태 관리및서류작업 담당, 근무조의 인력 배치 (스케줄 최적화)
· 식자재주문, 빠듯한일정에도추가기내식조리
· Prepares daily production sheet and assigns tasks to employees; works with and directs employees through the use of the production sheet
and passenger counts.
일일생산 작업 지시서 작성 및 직원에게 업무 배정, 작업 지시서 및 승객 수에 따라 직원 업무 지휘
· Responsible for all food items after requisitioning them from the storeroom; training and recurrent training of all employees on proper
procedures of preparation.
창고에서 전달받은 음식 관련 모든 품목에 대한 책임, 모든 직원이 알맞은 준비 과정을 준수하도록 지속적으로 교육
· Ensures safety procedures are adhered to; maintain cleanliness through shift to ensure quality product.
안전 규정 준수 보장, 청결유지, 식사 퀄리티 보장
· To assist with menu development.
메뉴 개발 지원
· Resolve operational issues in a cost effective, timely and sustainable manner.
운영상의 문제점을 주어진 시간내에 효율적이고 지속가능한 방법으로 해결
· To assist in meeting Production targets as set by Line Managers.
생산관리자가지정한생산목표에부합할수있도록보조
· Trains and monitors employees on proper work procedures and production of products.
적합한업무방식과생산공정을준수하도록교육및관리
· Monitors daily manpower planning and employee turnover. 일간 인력 계획 및 직원 순환 관리
· Conducts daily food checks to insure consistency in production. 기내식이 일정하게 생산 되도록 일간 제조 현황 체크
· Hold daily Shift briefings in the kitchen. 일간 근무조 브리핑 담당